Orkaitėje keptas camembert (kamambero) sūris su medumi ir riešutais

2020-08-12 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Orkaitėje keptas camembert (kamambero) sūris su medumi ir riešutais
Idealus, turtingo skonio karštas užkandis. Idealiai tinka mergaitiškam susitikimui arba vakarojimui prie vyno (nealkoholinio žinoma). Ar Jūsų kada nors kepėte Camembert  (kamambero) sūrį? Jei ne, tikrai rekomenduoju tai padaryti jau pačiu artimiausiu metu.

Ingredientai

    • camembert (kamambero) sūriai: 1
    • kedrinės pinijos: 1 saujelės
    • medus: 1 valgomojo šaukšto
    • duonos lazdelės: pagal poreik
    • mėgstamos uogos (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sūrio viršų įpjaukite padarydami tarsi groteles #.
  2. 2. Tada pabarstykite riešutais ir apšlakstykite medumi.
  3. 3. Suvyniokite į kepimo popierių.
  4. 4. Po to dėkite kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 25 minutėms.
  5. 5. Iškepusį papuoškite šviežiomis uogomis.
  6. 6. Valgykite karštą užkandį, merkdami duonos lazdeles į sūrį. Skanaukite!
  7. keptas sūris su duonos lazdelėmis
Traškūs triušienos gabalėliai su saldžiarūgščiu padažu
(3)
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)
Canape’s užkandžiai su krevetėmis ir kremu
(5)