1. Iš pradžių sumaišykite sukapotą česnaką su kmynais, čiobreliais bei 3 valgomaisiais šaukštais aliejaus.
2. Tada vištienos ketvirtukus įtrinkite druska bei pipirais, ir paruoštu mišiniu ir dėkite į aliejumi išteptą kepimo indą.
3. Tuomet kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 45 minutes.
4. Apipilkite ketvirtukus susidariusiu skysčiu.
5. Likusį skystį nupilkite.
6. Kepkite dar apie 15 minučių.
7. Patiekiame su bulvėmis arba daržovių salotomis. Skanaukite!
8. Pastebėjimas: YouTube radau dar vieną vištienos ketvirčių receptą, kuris labai patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Irena
Atsakyti