Orkaitėje pagaminti patiekalai yra mano patys mano mėgstamiausi. Ir jeigu nuolatos kartojate, kad neturite laiko gaminti - tai štai jums nuostabi išeitis. Sudėkite viską į kepimo indą ir pašaukite kepti - tiek to darbo!
Ingredientai
triušienos mėsa troškinimui, kepimui: 250 gramų (galima pakeisti vištiena)
1. Iš pradžių į dubenį sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą triušieną, suberiame česnaką, kalendrą, papriką, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.
2. Tuomet įpilame šlakelį aliejaus, suberiame pusžiedžiais supjaustytą porą ir viską gerai išmaišome.
3. Į kepimo indą sudedame triušieną, ant viršaus išdėliojame išilgai perpjautus pomidorus, perpus - pievagrybius, sudedame alyvuoges ir užberiame sūrio.
4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
5. Patiekiame su mėgiamu garnyru: virtomis bulvėmis, bulvių koše, ryžiais arba kitomis mėgiamomis daržovėmis. Skanaus!