Troškinti švieži kopūstai su mėsa (kiauliena), raugintais kopūstais ir pomidorų padažu

2023-10-03 Autorius oSkanu.lt

Troškinti švieži kopūstai su mėsa (kiauliena), raugintais kopūstais ir pomidorų padažu
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti kiek kitokiu troškintų kopūstų receptu. Jame aš šviežius kopūstus troškinu su mėsa (renkuosi kiaulieną), raugintais kopūstais, bulvėmis ir pomidorų padažu. Kai užsukę draugai paragavo šio patiekalo, pasakė, kad viskas yra neįprastai skanu ir pasiprašė recepto. Tad nusprendžiau, kad gal šis receptas patiks ne tik mūsų šeimai, bet ir visai likusiai auditorijai, tad dalinuosi. Šis patiekalas patiks ir mėgstantiems taupyti, nes jame nėra jokių įmantrių labai daug kainuojančių ingredientų. Pamėginkite ir pasidalinkite savo atsiliepimais komentarų skiltyje!;) 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių supjaustome mėsą maždaug 1 centimetro kvadratėliais.
  2. 2. Pasūdome bei apkepame keptuvėje su susmulkintu svogūnu ir česnaku. Bet neiškepame iki galo, paliekame pusžalius.
  3. 3. Tuomet į verdantį 500 mililitrų vandenį sudedame griežinėliais supjaustytą morką, šviežius kopūstus, smulkintas bulves, apkeptą mėsą bei ant viršaus raugintų kopūstų. Šitaip troškiname maždaug pusvalandį.
  4. 4. Tada įdedame kokybiško pomidorų padažo be priedų bei viską išmaišome. Troškiname dar maždaug 20 minučių (priklausys ir nuo jūsų turimų kopūstų šviežumo bei kietumo, kartais reikia mažiau, kartais daugiau).
  5. 5. Jeigu nemėgstate, kai būna skysčio, patroškiname paskutines minutes atidengusios dangtį bei nuolatos pamaišydamos.
  6. 6. Patiekiame ir skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau troškintų šviežių kopūstų receptų rasite: Troškintų šviežių kopūstų receptai.

Jurga

Kaip nerealiai skanu. Mėgstu tokius patiekalus. ;)
Atsakyti
Ilgai orkaitėje keptas jautienos kumpis
(6)
Klasikinis kiaulienos karbonadas
(1)