Padažas: Gvakamolė

Autorius apie receptą

Toks gvakamolės padažas, kurį pagardinsime prieskoniais ir trupučiu česnako yra pats nuostabiausias garnyras tako vakarui. Taip pat itin tinka ir kaip mirkomasis padažas kukurūziniams traškučiams arba daržovėms.

Ingredientai

    • Santa Maria Dip Mix Guacamole: 1 pakelio
    • avokadai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sutriname arba sumalame avokadą.
  2. 2. Tuomet sudedame į dubenį ir įmaišome gvakamolės padažo prieskonių mišinio.
  3. 3. Gerai sumaišome ir patiekiame. Skanaujame!
  4. 4. Patarimas: 2 visiškai naujus gvakamolės skonius gausite įmaišę 100 mililitrų granatų sėklų arba pusę griežinėliais supjaustyto mango.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.

Atsiliepimai

Kreminis humusas su jogurtu
(1)
Jautiena kinietiškai: Jautienos ir daržovių "stir-fry" ir teriyaki (terijaki) padažas | Receptas
(9)