Karamelizuotų svogūnų padažas suteikia itin sodrų skonį Jūsų gaminamiems mėsainiams. Toks padažas puikiai tinka ne tik prie mėsainių, bet ir prie pačių įvairiausių grilio patiekalų. :)
Santa Maria pipirai Tellicherry: 0,5 arbatinio šaukštelio
česnakų milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
laiškinis česnakas: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Karamelizuoti svogūnai: Pirmiausia smulkiai supjaustytą svogūną dedame į keptuvę.
2. Uždengiame ir kepiname nedidelėje kaitroje, kartas nuo karto pamaišydami. Svogūnai privalo tapti tolygios, gražios spalvos ir suminkštėti - tai trunka maždaug 15-20 minučių.
3. Po to nuimame nuo kaitros ir leidžiame atvėsti.
4. Mėsainių padažas: Atskirame inde sumaišome likusius ingredientus, paskui sudedame karamelizuotus svogūnus. Skanaus!
5. Patarimas: Laiškinius česnakus galima pakeisti svogūnų laiškais.
Rimvydas
Dedu šį padažą tiesiai į mėsainių vidų. Gaunasi fantastiškai gerai! :)
Atsakyti
Rimvydas
Atsakyti