Šis baltas svogūnų ir pieno padažas yra lengvas, kreminis ir gali būti puikus priedas prie daugelio patiekalų, tokių kaip makaronai, mėsa ar daržovės. Svogūnai apkepa svieste, suteikdami padažui švelnų saldumą, o įmaišyti miltai ir pienas sukuria tirštą ir švelnią konsistenciją. Padažo tirštumas gali būti reguliuojamas pagal pieno kiekį, o prieskoniai, kaip druska ir pipirai, suteikia galutinį skonio akcentą.
Autorės komentaras - įpilkite kiek daugiau pieno ir įmaišykite mėgstamo tarkuoto sūrio, gausite sūrio padažą, kuris tobulai tiks makaronams ar patiekti su vištienos kepsniais. Papildykite padažą kitais mėgstamais prieskoniais, labai tiks krapai, tarkuotas muskatas ar džiovinti raudonėliai. Tai labai gardus baltas padažas pagardintas svogūnais.