Pats paprasčiausias jautienos troškinys

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių supjaustykite mėsą mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų bei jame pakepinkite mėsytę, pagardinkite druska ir pipirais.
  2. 2. Tuomet į puodą nedideliais kubeliais supjaustykite bulves bei morkas, supjaustykite ir dėkite šviežius krapus.
  3. 3. Tada virdulyje užvirinkite vandenį, pilkite maždaug litrą į puodą, dėkite sultinio kubelį bei maždaug 2-3 šaukštus pomidorų padažo.
  4. 4. Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 40-50 minučių, kol suminkštės bulvės bei morkos. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau jautienos troškinių receptų rasite: Jautienos troškiniai.

Atsiliepimai

Artūras

Nereikalaujantis daug laiko stoviniuoti virtuvėje. Greitai pagaminamas, skanu, sultinga mėsytė.. ko daugiau reikia puikiam troškiniui... man? Grietinės, bet man visur jos reikia:)))))
Atsakyti
Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže
(2)
Vengriškas šernienos troškinys
(2)