Pertepti vaflių lakštai su maskarpone ir kokosų drožlėmis

2017-11-13 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Pertepti vaflių lakštai su maskarpone ir kokosų drožlėmis

Ingredientai

    • vaflių lakštai: 1 pakuotės (6 lakštų)
    • kambario temperatūros saldintas sutirštintas pienas: 1 skardinės
    • maskarponės sūris: 250 gramų
    • baltas šokoladas: 100 gramų
    • kokoso drožlės: 50 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia garų vonelėje išlydykite šokoladą. Tada dubenyje iki vientisos masės suplakite sūrį, saldintą sutirštintą pieną, kokosų drožles bei ištirpintą šokoladą.
  2. 2. Tuomet šia mase pertepkite vaflius. Dėkite vieną vaflį, tolygiai užtepkite kremo, uždėkite kitą vaflį, vėl užtepkite kremo ir taip toliau. Viršutinio vaflio tepti jau nereikia.
  3. 3. Po to paspauskite rankomis, kad kremas geriau susigertų, ir dėkite visai nakčiai į šaldytuvą. Skanaukite!
  4. 4. Pastebėjimas: Galite, jei norisi, viršų aplieti šokoladu, bet mums patiems norėjosi paprastesnio varianto, kad pirštai valgant liktų švarūs bei neliptų.