Picos tešlos suktinukai su kumpiu ir sūriu

2019-02-12 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Picos tešlos suktinukai su kumpiu ir sūriu

Ingredientai

    • picos tešlos lakštų: 400 gramų (aš naudoju ASDA Easy Share Pizza Base)
    • kumpio: 12 
    • Ementalio sūrio: 9 griežinėlių (kitaip vadinamo Šveicariškuojų sūriu - Swiss Cheese)
    • sviesto: 8 šaukštų
    • rudo cukraus: 2 šaukštų
    • Vorčesterio padažo: 2 šaukštų
    • garstyčių: 1 šaukšto (Dijon mustard)
    • aguonų sėklų: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių picos tešlą iškočiokite, ant viršaus dėkite kumpio griežinėlius, paskui sūrio bei susukite į ritinį. Supjaustykite ritinį į 12 gabaliukų. Gabaliukus sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą.
  2. 2. Tuomet nedideliame puode išlydykite sviestą, rudąjį cukrų, įdėkite Vorčesterio padažo, garstyčių bei aguonų sėklų. Šį mišinį užpilkite tolygiai ant kumpio bei sūrio gabaliukų.
  3. 3. Tada kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai
Brie sūrio fondiu
(2)
Keptas camembert sūris su figomis
(1)