Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio
Iš nurodytų ingredientų kiekių gauansi 3 vidutinės arba 2 didelės picos iš pakelio.

Ingredientai

    • „Malsenos“ mišinys picų papločiams kepti: 1 pakelis (500 g)
    • vanduo: 300 ml (šiltas)
    • aliejus: 6 šaukštai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Turint po ranka pakelį „Malsenos“ mišinio picų papločiams kepti, tešlą iš jo visada paruoškite ypač greitai ir lengvai, nes nereikės kitų papildomų priedų – tik vandens ir trupučio aliejaus.
  2. 2. Iš vieno pakelio galima paruošti 3 vidutinio dydžio arba 2 didelius picų papločius.
  3. 3. Pakelio turinį suberkite į dubenėlį, maišydami supilkite vandenį ir aliejų, minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Sumaišytą tešlą apie 1 val. palaikykite uždengtą šiltoje vietoje, kad pakiltų.
  4. 4. Tada ant miltais pabarstyto stalo ar lentos suformuokite picų papločius, atsargiai perkelkite ant skardos, uždėkite mėgstamų produktų ir pagardinkite juos padažu.
  5. 5. Picas kepkite apie 15 - 20 min. iki 220° C temperatūros orkaitėje arba picų krosnelėje.
Pica su vištiena, rūkyta šonine ir obuoliais
(2)
Pyragėliai - picos su silke ir svogūnais
(1)
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)
Pica su tortilija
(3)
Bulvių pica su sūdyta lašiša
(1)
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)
Pica kepta kepsninėje
(2)