Lengvai pagaminama pica nedraugaujantiems su tešla

Autorius apie receptą

Man pačiai beveik visada buvo ganėtinai sudėtingas dalykas užsiminkyti tešlą kokiai nors picai. Tai galiu tik pasakyti, kad per daug ir nevargdavau su picų gamyba. Bet šį kartą nusprendžiau pabandyti Malsenos mišinį picai ir rezultatas buvo tiesiog fantastiškas! Šiaip viskas su juo paprasta ir lengva! Taigi dalinuosi savo receptu, kuris esu tikra, kad patiks virtuvės naujokams ir nedraugaujantiems su picos tešla.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tešlą picai sumaišykite pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės ir palikite kilti.
  2. malsenos mišinio picos tešla
  3. 2. Per tą laiką, susipjaustykite visus ingredientus (kurie tikrai gali būti ir kitokie, nei mano surašyti, atsižvelkite į savo šaldytuvo turinį). Jeigu naudosite maltą mėsą, tai prieš barstydami ant picos ją apkepiname mėgstamais su prieskoniais).
  4. paruošti ingredientai picos įdarui
  5. 3. Iškilus tešlai, iškočiojame didelį blyną (arba kelis), ant kurio dėsime picos turinį. Aliejumi ištepame skardą, ant jos uždedame gautą picos padą, jį aptepame pomidorų pasta.
  6. 4. Sudedame ingredientus, ant viršaus gausiai užbarstome sūrio ir kepame maždaug 20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaujame!
  7. iškepta lengvai pagaminama pica
  8. 5. Rekomendacija: Daugiau picų receptų rasite: Picų receptai.
  9. lengvai pagaminama pica

Atsiliepimai

Pizza margherita - Naminė pica Margarita
(3)
Naminė pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis
(3)
Naminė pica keptuvėje
(5)
Havajų pica su ananasais, kumpiu ir sūriu
(3)
Pica su baklažanais ir kalakutiena
(1)