Pievagrybių sriuba su grietinėle ir krapais

Ingredientai

    • svogūnai: 1
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • sviestas: 100 gramų
    • miltai: 5-6 valgomųjų šaukštų
    • sultinys: 1,5 litro
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • džiovinti krapai
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje susmulkinkite svogūną.
  2. susmulkintas svogūnas
  3. 2. Pakepinkite svogūną keptuvėje.
  4. 3. Sudėkite smulkintus pievagrybius bei dar truputį pakepkite, kol sukris.
  5. 4. Tuomet puode ištirpinkite sviestą. Nuolatos maišant šluotele po šaukštą dėkite miltus, kad nebūtų jokių gumuliukų. Po to dalimis supilkite sultinį bei suberkite svogūnus su pievagrybiais. Gerai išmaišykite.
  6. 5. Tada supilkite grietinėlę. Įdėkite krapų, druskos, pipirų bei leiskite užvirti.
  7. 6. Patiekdamos į sriubą galite įdėti skrudintos duonos gabalėlių. Skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių sriubų receptų rasite: Pievagrybių sriubos.

Atsiliepimai

Lietuviška pievagrybių sriuba
(2)
Ramen sriuba su antiena su Noodles makaronais ir virtais kiaušiniais
(4)
Keptų bulvių sriuba
(1)
Trinta moliūgų ir obuolių sriuba
(1)