1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C arba 180°C su ventiliatoriumi. Patepkite aliejumi 9 skylučių keksiukų kepimo formą.
2. Pakepkite kapotą šoninę mažoje keptuvėje 3-4 minutes arba kol paruduos. Padėkite atvėsti.
3. Supjaustykite lebano (sluoksniuotas) duonas į 9 dalis maždaug 3x11 cm dydžio. Gražiai sudėkite i kepimo formą. Suplakite kiaušinį, varškę, pieną ir parmezaną ir supilkite į lebano duoną. Pabarstykite su pakepta šonine. Užpilkite dar kiaušinių mišinio ir uždėkite vynuoginių pomidorų dvi puseles.
4. Kepkite 15 minučių arba kol vidus sukietės. Viršų galite pabarstyti česnakais.
5. Patarimas: Padarykite šiuos apkepus iš anksto ir valgykite atšalusius iki kambario temperatūros. Arba galite juos greitai pašildyti vėl įdėję į orkaitę 5 minutėms jei svečiai užsuko netikėtai.
6. Pastebėjimas: Saldus ir pikantiškas su traškia kiauliena, kiaušiniais, pomidorais, česnako laiškais ir pomidorais lebano (sluoksniuotoje) duonoje.