1. Lakštai: Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus, išskyrus miltus, bei kaitinkite vandens garų vonelėje, kol margarinas visiškai ištirpsta ir masė suputoja. Tada suberkite miltus bei suminkykite minkštą elastingą tešlą.
2. Tuomet tešlą padalinkite į 4 dalis bei iškočiokite 25×30 centimetrų dydžio stačiakampius. Idealiausia tai daryti, kol tešla dar šilta. Lakštus kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 5–8 minutes, kol gražiai apskrunda.
3. Kremas: Kremui skirtus miltus sumaišykite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Po to įpilkite truputį pieno bei maišykite, kol susidaro vientisa tyrė. Supilkite likusį pieną bei kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol masė sutirštėja. Išvirtą pudingą ataušinkite kartas nuo karto pamaišydamos.
4. Sviestą išplakite iki purumo, įmaišykite miltelinį cukrų. Plakdamos po truputį įmaišykite ataušusį pudingą bei plakite, kol susidaro vientisas kremas.
5. Tris lakštus aptepkite kremu bei dėkite vieną ant kito. Ant viršaus dėkite ketvirtąjį lakštą bei truputį prispauskite. Pyrago viršų bei šonus galite apiberti likusiais lakštų trupinėliais.
6. Po kelių valandų jau galite mėgautis burnoje tirpstančiu skanėstu. Skanaus!