Neseniai mano perskaitytos knygos "Staltiesės ritmu" autorius užtikrintai teigia, kad žuvys niekaip nedera su sūriu, ypatingai parmezano junginiais. Visiškai negaliu su tuo sutikti - prašome pateikti man daugiau argumentų kodėl gi ne, nes kol kas tai laikau tik visiškai subjektyvia vieno žmogaus nuomone. Jau paseno tos taisyklės, kada žuvį turėjome patiekti tik su baltaisiais vynais, o mėsą - su raudonais. Šiomis dienomis vadovaujamės naujomis taisyklėmis ir geriame tokius vynus, kokie prie mūsų patiekalų mūsų gomuriui labiausiai tinka.
O šiaip minėtoji knyga yra tikrai šauniai parašyta ir itin verta dėmesio. Tikrai smagiai skaičiau, nuolat pakrizendama iš sąmojingų autoriaus pastebėjimų apie kai kurių mūsų tautiečių valgymo ypatumus... O šis žuvies suktinukų receptas su įdaru, toks pat šaunus kaip ir knyga, tikrai vertas Jūsų dėmesio. Tad nieko daugiau nelaukiam ir pradedam gaminti!