Purūs vištienos kukuliai sūrio ir grietinėlės padaže

2017-10-17 Autorius Skanauk su Aušra

Purūs vištienos kukuliai sūrio ir grietinėlės padaže
Kai tik su šeima išmėginome šiuos vištienos kukulius nuostabiame sūrio ir grietinėlės padaže, juos iškart pamilome. Dabar ir Jums rekomenduoju išmėginti. Manau nustebsite, kaip gerai pavyksta. :)

Ingredientai

    • vištienos file: 500 gramų
    • svogūnai: 1
    • kiaušiniai: 1
    • česnakas: 3 skiltelės
    • grietinėlė: 200 gramų
    • sūris: 150 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos filė labai smulkiai supjaustome.
  2. 2. Tuomet smulkiai supjaustytą svogūną suberiame į vištieną, įberiame druskos, pipirų, įmušame kiaušinį bei kruopščiai išmaišome.
  3. 3. Tada kepimo indą patepame aliejumi, rankomis formuojame nedidelius mėsos kukulius bei kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje maždaug 10–15 minučių.
  4. 4. Per smulkią tarką sutarkuojame sūrį, sudedame išspaustas česnako skilteles, sumaišome su grietinėle bei užpylus ant apkeptų mėsos kukulių vėl pašauname į orkaitę bei kepame dar apie 15–20 minučių. Skanaus!

Atsakinėjama į Komentarą