Šis skrebutis su grūdėta varške, lašiša ir avokadu – puikus subalansuotas derinys tarp gaivumo, švelnaus kremiškumo ir pikantiškumo. Grūdėta varškė su lašiša bei svogūnų laiškais suteikia subtilaus sūrumo, avokadas praturtina patiekalą sveikaisiais riebalais, o džiovinti pomidorai įneša malonaus rūgštumo ir švelnaus intensyvumo. Saulėgrąžos papildo šį patiekalą traškumu ir natūraliais aliejais. Skrebutis tinka kaip sotus ir energijos suteikiantis užkandis, puikiai derantis tiek prie rytinės kavos, tiek kaip sveikas pasirinkimas dienos metu.
Redaktorės Vaidos komentaras - labai gardūs ir labai maistingi pusryčiai ar popiečio užkandis. Paprastai ir greitai paruošiama, suderintos visos maisto grupės. Vietoj saulėgrąžų sėklų galima naudoti moliūgų sėklas arba lukštentas kanapių sėklas.
Atsakinėjama į Komentarą