Keptuvėje kepti karšti sumuštiniai su faršu ir lydytu sūreliu

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Keptuvėje kepti karšti sumuštiniai su faršu ir lydytu sūreliu
Labai patiko kepti šiuos karštus sumuštinius keptuvėje. Buvo nerealiai skanu. Gaminsiu šitaip ateityje. Gal tai ir nėra pats sveikiausias pasirinkimas pusryčiams, bet kartas nuo karto leisiu sau šitaip pasilepinti.

Ingredientai

    • batono riekelės: 8
    • faršas: 4 valgomųjų šaukštų (naudotas maišytas kiaulienos ir jautienos)
    • lydytas sūrelis: 2 arbatinių šaukštelių (23% riebumo)
    • šviežios petražolės
    • švieži čiobreliai
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje faršą sumaišome su lydytu sūreliu bei prieskoniais.
  2. 2. Tuomet imame batono riekelę bei užtepame nestorą sluoksnį faršo.
  3. 3. Tada į keptuvę įpilame truputį aliejaus, kai įkais, dedame riekeles faršu į apačią bei kepame ant silpnos ugnies, kol gražiai paruduos. Apverčiame bei paskrudiname kitą pusę, kuri labai greitai apkepa. Skanaujame!
  4. keptuvėje kepti karšti sumuštiniai su faršu
  5. 4. Patarimas: Nepadauginame aliejaus, nes viskas susigers į sumuštinį bei bus riebu.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau karštų sumuštinių receptų rasite: Karšti sumuštiniai.

Julia

Kažką panašaus dariusi, tik į orkaitę,ir negailiu daugiau produktų nei nurodytą. Čia ubagiška. Ir nepusryčiam,nebent po darbų ir kai kojų nepavelki,kažką gamintis.
Atsakyti

Sumuštinis

Nereikia čia ubagais prasivardžiuoti, galit ir kila farŝo ant 1 riekelės batono užvanoti, čia kieno kokia valgymo kultūra
Maltos jautienos stir-fry
(1)
Shepherd pie - Šepardo pyragas su malta mėsa
(1)