1. Iš pradžių į dubenį suberiame miltus, sudedame pasmulkintą margariną bei sudedame 4 kiaušinių trynius (baltymus padėkite į šaldytuvą), tiesa, aš dar įdėjau dalį cukraus. Tada suminkome tešlą, atgnybiame maždaug trečdalį bei padedame į šaldiklį. Likusį gabalą tešlos iškočiojame bei įtiesiame į išardomą (nebūtinai) formą, padarome bortelius.
2. Tuomet sutarkuotus obuolius sumaišome su cinamonu (galite įpilti ir šiek tiek cukraus). Dedame obuolius ant formoje įtiestos tešlos (aš pati dalį obuolių sulčių nuspaudžiau).
3. Tada kiaušinių baltymus išplakame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki standžių putų (galite įspausti citrinų sulčių), sudedame ant obuolių. Išimame iš šaldiklio likusią tešlą bei užtarkuojame ant baltymų. Dedame į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 25-30 minučių.
4. Galiausiai pyragą atvėsiname bei mėgaujamės!
5. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.