Šis obuolių ir avižų trupiniuotis – šiltas, jaukus ir aromatingas desertas, kuriame minkšti obuoliai susilieja su traškia avižine plutele. Obuoliai, praturtinti cinamono ir šiek tiek rudojo cukraus, iškepa sultingi, o ant jų paskleista avižų ir sviesto masė tampa auksine, kvapnia plutele. Patiekiant su šlakeliu datulių sirupo ir šaltų ledų kamuoliuku, šis desertas įgauna malonų saldumą ir kontrastinį gaivos pojūtį – puikus pasirinkimas rudens ar žiemos vakarams.
Redaktorės Vaidos komentaras - kas gi nemėgsta karšto obuolių pyrago su šaltais ledais. Bet jeigu nesinori ilgai užtrukti virtuvėje kepant pyragą, pasigaminkite šį trupiniuotį. Gamyba paprasta, greita ir visiems įveikiama. Neilgai truks ir galėsite mėgautis gardžiu desertu.