1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Nutarkuokite vieno apelsino žievelę bei išspauskite sultis. Kitą apelsiną nulupkite bei supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Tuomet puode užvirinkite medų su apelsino sultimis. Nemaišydamos virkite apie 3−4 minutes. Supilkite į skardą, atvėsinkite bei sudėkite apelsino riekeles.
3. Tada dubenyje iki purumo išsukite sviestą su cukrumi, po vieną įmuškite kiaušinius bei gerai išplakite, suberkite žieveles.
4. Po to sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei druska. Pusę jų įmaišykite į sviesto bei kiaušinių masę.
5. Supilkite pieną, išmaišykite beu suberkite kitą miltų dalį. Maišykite iki vientisos masės bei sukrėskite ant apelsino riekelių.
6. Paskui kepkite apie 35−45 minutes. Atsargiai apverskite bei atvėsinkite. Skanaukite!