1. Iš pradžių trešnes nuplauname, nuskabome kotelius bei išimame kauliukus. Sviestą rankiniu plaktuvu išsukame kartu su marcipanu iki vientisos šviesios masės. Suberiame cukrų bei plakame maždaug 5 minutes. Po vieną, nuolatos plakdamos, įmušame kiaušinius.
2. Orkaitę įkaitiname iki 175 laipsnių temperatūros.
3. Tuomet miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska bei cinamonu. Mišinį įsijojame į sviesto bei kiaušinių masę.
4. Tada 24 centimetrų skersmens išardomą kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi arba ištepame sviestu bei pabarstykite miltais. Sukrečiame tešlą į kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame trešnes.
5. Dedame į įkaitintą orkaite bei kepame maždaug pusvalandį, iki kol dailiai paruduos. Išimame kepimo formą, uždengiame su folija bei gražiname pyragą kepti dar maždaug 15-20 minučių.