Raugintų kopūstų ir silkės užkandis su pievagrybiais

2023-12-15 Autorius oSkanu.lt

Raugintų kopūstų ir silkės užkandis su pievagrybiais
Šiandien parodysiu Jums dar vieną receptą iš savo močiutės receptų skrynios. Tai nuostabioji silkė su raugintais kopūstais ir pievagrybiais. Vos keli ingredientai, tačiau jie sukuria vieną labai gerą patiekalą, kurį gali drąsiai patiekti ir per Kūčias arba tiesiog vakarienei. Mano vyras kai valgo šį patiekalą, visada kartoja, kad tai pats geriausias dalykas iš silkės, kurį tik galima sugalvoti. O tai jau yra didžiulis pagyrimas. Tad drąsiai išmėginkite ir Jūs. ;)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną supjaustykite ganėtinai smulkiai bei pakepinkite keptuvėje su trupučių aliejaus.
  2. 2. Tada į tą pačią keptuvę sudėkite nuplautus raugintus kopūstus.
  3. 3. Susmulkinkite grybus, juos sudėkite keptuvę. Viską keletą minučių patroškinkite.
  4. 4. Po to atvėsusius kopūstus sudėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite supjaustytą silkių filė.
  5. 5. Patiekite ir skanaukite!
Silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais pagal Beatą
(4)