1. Iš pradžių imame didesnį puodą. Jame pakepiname svogūną truputyje alyvuogių aliejaus iki skaidrumo. Suberiame susmulkintą česnaką bei dar šiek tiek pakepiname. Sudedame faršą bei kepiname, kol iš šio išsiskyrę visi skysčiai nugaruos.
2. Tuomet paskaniname gerai druska, pipirais bei kitais mėgstamais prieskoniais (pvz. paprika ir rūkyta paprika, čili pipiriuku). Sudedame šiaudeliais supjaustytą kopūstą ir morkas bei dar šiek tiek maišydamos pakepiname viską.
3. Tada sudedame stambiau pjaustytas bulves, užpilame mėgstamu sultiniu, užverdame bei primažinusios ugni leidžiame lėtai troškintis, taip karts nuo karto pamaišydamos. Pačiame gale įmaišome lydytą sūrelį, pomidorų padažo bei dar kelias minutes patroškiname. Paragaujame ir jeigu reikia paskaniname druska ir pipirais. Patiekiame ir skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai