Kaip ruošti česnakines krevetes svieste jau esu rodžiusi ir mūsų šeimai jos labai patinka. O šiandien noriu parodyti bene identiškas krevetes, tik su nuostabiu garnyru - avokadų salsa. Šitaip su ryžiais patiektas patiekalas gaunasi dar sotesnis ir man asmeniškai gal net skanesnis. Gaminau šitaip jau keletą kartų ir visa šeima liko tiesiog sužavėta. Tad drąsiai imkite receptą ir pasigaminkite jau šiandien. Esu tikra, kad šis patiekalas nepatiks tik tiems, kas apskritai krevečių nevalgo. O jei jas valgote, tai tikrai šį patiekalą pamėgsite.
1. Pirmiausia avokadą ir pomidorą supjaustykite kubeliais, įmaišykite susmulkintų svogūnų, druskos, pipirų, po šaukštą citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus.
2. Tada krevetes apvirkite pasūdytame vandenyje su krapais ir citrinos sultimis.
3. Po to nukoškite ir apkepkite ant sviesto su česnaku.
4. Tuomet į lėkštes dėkite virtų ryžių, į vidurį - avokadų salsos ir viską papuoškite keptomis krevetėmis. Skanaukite!