1. Pradžioje saldintą sutirštintą pieną išsukame su kiaušiniais, įmušdamos juos po vieną. Supilame išlydytą sviestą bei gerai išmaišome arba išplakame. Sudedame varškę bei išsukame iki vientisos, purios masės.
2. Tuomet miltus sumaišome su kepimo milteliais bei vaniliniu cukrumi. Palengva dalimis švelniais judesiais įmaišome į skystąją tešlą. (Miltų į tešlą negalima įmaišyti smarkiai plakant arba sukant iš peties. Miltus, kaip minėjau, reikia tik įmaišyti, geriausiai šaukštu, švelniais sukamaisiais judesiais.)
3. Tada suberiame razinas bei dar kartelį švelniai permaišome.
4. Po to kepimo formą išklojame popierinėmis formelėmis bei sukrečiame tešlą (du trečdalius formelės tūrio). Kepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20–25 minutes, kol keksiukai taps gelsvai rusvi. Skanaujame!