1. Iš pradžių viename indelyje sumaišykite 50 gramų cukraus su vienu arbatiniu šaukšteliu cinamono.
2. Tuomet į kitą indą sudėkite kreminį sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų bei citrinos žievelę, masę plakite elektriniu mikseriu, kol neliks gumuliukų. Po to su šaukštu įmaišykite braškių gabaliukus.
3. Keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies įkaitinkite aliejų (~2 centimetrus, nereikia, kad apsemtų čimičangas).
4. Tada ant kiekvienos tortilijos, maždaug 4 centimetrai nuo krašto dėkite vieną valgomąjį šaukštą kremo, užlenkite kraštą prie kurio dėjote kremą, paskui užlenkite šoninius kraštus bei susukite suktinuką, suspauskite. Šitaip suvyniokite kiekvieną tortiliją. Galima suvynioti kelias čimičangas, jas kepti bei tuo pat metu pasiruošti likusias.
5. Kiekvieną čimičangą dėkite į įkaitusį aliejų ta puse, kur baigiasi tortilijos kraštelis, paspauskite šakute, kad čimičanga "neiširtų", apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskruns. Iškepusias čimičangas dėkite ant popierinio rankšluosčio, paskui dėkite į cukrų su cinamonu, patiekite dar karštas. Lepinkitės!
7. Pastebėjimas: Šios saldžiosios čimičangos ką tik iškeptos išorėje būna traškios, o viduje – saldus, minkštas, kreminis įdaras. Jeigu norisi, kad čimičangos būtų dar saldesnės, galima jas aplieti šokoladu. Čimičangas paruošite itin greitai, lengvai bei turėsite visą lėkštę garuojančių saldžių užkandžių, kurie nuo stalo išnyks akimirksniu.
8. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.