Salotos su aštuonkojais

Ingredientai

    • "Iceberg" salotos: 1 gūžės
    • agurkai: 2 (vid. dydžio)
    • raudonos saldžiosios paprikos: 1
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • alyvuogių aliejus
    • druska
    • žaliosios alyvuogės be kauliukų: 75 gramų
    • "Fitaki" sūris: 200 gramų
    • konservuoti aštuonkojai su česnaku: 3x80 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių salotas supjaustome arba suplėšome nedideliais gabaliukais bei sudėkite į dubenį. Agurką supjaustome griežinėliais, o papriką juostelėmis ir sudedame į salotas.
  2. 2. Tuomet pagardiname citrinos sultimis, druska ir aliejumi bei gerai išmaišome. Dedame porcijomis į lėkštes.
  3. 3. Ant kiekvienos porcijos dedame į keturias dalis supjaustytas alyvuoges, kubeliais supjaustytą sūrį bei aštuonkojo gabaliukus. Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.

Atsiliepimai

Keptų daržovių ir lęšių salotos su batatais
(2)
Salotos su Cambozola pelėsinio sūrio padažu
(1)
Vištienos burito salotos su graikiško jogurto-avokado padažu
(3)