Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės. Išbandykite su šviežiais pomidorais!

2019-08-14 Autorius Nekenčiu virtuvės

Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės. Išbandykite su šviežiais pomidorais!
Esame beveik tikri, kad dar negaminote pomidorų sulčių pagal tokį nuostabų ir ganėtinai paprastą receptą! 

Ingredientai

    • pomidorų
    • druskos: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustome pomidorus į keturias dalis ir tada sumalame mėsmale.
  2. 2. Gautą masę supilame į puodą ir verdame maždaug 10 minučių.
  3. 3. Po to gautas sultis supilame į stiklinį indą. Naudojame sietelį, kad neliktų nuosėdų.
  4. 4. Paskui sultis dar kartą supilame atgal į puodą. Paragaujame bei įberiame druskos.
  5. 5. Vienam litrui sulčių reiktų naudoti maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
  6. 6. Tada verdame pomidorų sultis iki užvirimo, supilame į stiklainius.
  7. 7. Padedame stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniojame antklodėmis, kol sultys visiškai atvės. Skanaus!

Audrone

Naudingas
(15)
Bandysiu daryti.
Atsakyti

Silvija

Naudingas
(2)
Norėjau paklausti - o odeles nuimti ar su odelėmis?
Atsakyti

Eglė

Naudingas
(2)
Aš išspaudžiu sultis su lėtaeige sulčiaspaude, užkaitinu, dedu druskos ir į stiklainius.
Atsakyti

Rimantas

Naudingas
(1)
Kaip tu sėklų pomidorų atsikratyti.
Atsakyti

Regina

Naudingas
(3)
O kam atsikratyti? Su sėklomis tik dar skaniau.

Mantas

Naudingas
(0)
Per sieteli patrint su saukstu sieklos ir odele pasiliks

Birutė

Naudingas
(2)
Pomidorus sudedu į verdantį vandenį. Tada išėmus nulupu odelę. Supjaustau nedideliais gabaliukais, įdedu druskos litrui arbatinį šaukštelį. Užkaitinu gerai įspaudžiu česnako ir į stiklainius. Gaunasi tobulas receptukas.
Atsakyti

Algė

Naudingas
(3)
Tai čia virtos sultys! Ir darbo kiek!
Atsakyti

Jūratė

Naudingas
(9)
Pomidorus užplikinu verdančiu vandeniu tada nulupu ir sublenderuoju.Masę supilu į puodą,pagal skonį dedu druskos ir užverdu.Supilstau į stiklainius
Atsakyti

Esu sotus

Naudingas
(10)
Jo cia tai receptas),Bulves folijoi bandet lauze?
Atsakyti

undefined

Naudingas
(19)
Išpjaunu uodegėlės ir sublenderuoju truputis druskos ir česnako,kaitinu iki užvirimo pilstau į stiklainius uzsuku dangteliais.
Atsakyti

Ona

Naudingas
(14)
Spaudžiu per lėtaeigę sulčiaspaudę ir jokio vargo. Pavirini 10 min. , druskytės ir į stiklainius.
Atsakyti

genuute

Naudingas
(21)
receptas geras , bet kam save varginti , jei galima lengviau
Atsakyti

genuute

Naudingas
(26)
jus vieną sakini išmeskit iš komentarų ,bus ok ,
Atsakyti

genuute

Naudingas
(31)
per ilga procedura
Atsakyti

genuute

Naudingas
(57)
per daug ilga procedūra , galima trumpiau
Atsakyti

Brone Ne tarkuoti ,o blenderis yra ir ne vyrinti ,o tik pakaitinti iki 80 .

Naudingas
(5)
Iki 80

R

Naudingas
(54)
Vitaminai zuna tiek verdant
Atsakyti

Danutė

Naudingas
(16)
Lygiai taip pat ir aš darau. Bulvių tarnavimo mašina tą, kuri skiria sultis nuo tirščių.
Atsakyti

Regina

Naudingas
(30)
Net nemalu, supjaustau tiesiai į puodą, kaitinu. Kai pradeda pomidorai leistis, patrinu grūstuve. Po to gautą masę košiu ir pertinu per sietelį (lieka sėklos ir luobelė). Visa kita - gaminu taip pat
Atsakyti

Irena

Naudingas
(14)
Nu labai geras jūsų receptas ačiū kad pasidalijot.

genuute

Naudingas
(28)
Miela Regina ši procesą galima dar trumpinti aš tai darau daug metų

Beta

Naudingas
(10)
Ir aš taip darau,labai skanu ,nors pirktų pomidorų sulčių nrgerdavau.

Ernesta

Naudingas
(13)
Super receptas, Labai paprasta ir skanu.
Atsakyti

Ernesta

Naudingas
(28)
Ačiū, super receptas. Labai paprasta ir skanu.
Atsakyti

Angelė

Naudingas
(32)
Tik druskos pagal skonį.
Atsakyti

Alma

Naudingas
(36)
Sutarkuoju su bulvių tarkavimo masinka, įdedu druskos, pavirinu kokias 5 min
Atsakyti

Arūnas

Naudingas
(19)
Patiko.
Atsakyti

Danutė

Naudingas
(57)
Jokio cukraus, tik šiek tiek druskos. Tobulos sultys😤
Atsakyti

Aldona

Naudingas
(36)
Va čia tai patiko. Labai geras receptas. :)
Atsakyti

Asta

Naudingas
(25)
Cukraus niekam nereikia
Atsakyti

Irena as

Naudingas
(64)
Su blenderiuoju druskos,pipiru maltu,ir čiut česnako,uzvirinu,nugraibau putas,ir i stiklainius,man labai skanu.
Atsakyti

Arūnas

Naudingas
(32)
Idealu nuplikyti ir nulupti žieveles.

Regina

Naudingas
(13)
Puiku,ir as taip gaminu. Labai skanios sultys.

Alda

Naudingas
(44)
Paprasčiau pomidorus perpjovus dėti į blenderį, tyrę pilti į puodą, truputį druskos, vos užvirus pilti į iškaitintą stiklainį, dėti metalinį dangtelį
Atsakyti

Ala

Naudingas
(78)
Druskos reikia 1 sauksteli Ir 1 saukseli cukraus.liuks.ant 1 litro sulciu..
Atsakyti

Danute

Naudingas
(32)
Ačiū Ala šiandien bandysiu 😉

Regina

Naudingas
(46)
Sakykit ,o dėl cukraus nesurūgsta?

Atsakinėjama į Komentarą

Obuolių pyrago kokteilis
(1)