Sicilijos makaronai

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Sicilijos makaronai

Ingredientai

    • makaronai: 400 gramų
    • faršas: 300 gramų
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 3 skiltelės
    • Mocarelos sūris: 150 gramų
    • pomidorai: 3
    • alyvuogės: sauja
    • bazilikas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia makaronus išvirkime pasūdytame vandenyje.
  2. 2. Keptuvėje apkepinkime su prieskoniais maltą mėsą, sudėkime pjaustytus česnakus, apkepkime, sudėkime pjaustytus pievagrybius, pomidorus, pakepkime.
  3. 3. Į kepimo indą sudėkime makaronus, mėsą, ant viršaus sudėkime alyvuogių ir mocarelos pjaustytą sūrį ir pašaukime į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 20 minučių.
3 skirtingi sotūs makaronų apkepai
(2)
Ramenas sriuba (Ramen) - su jautiena ir kvietiniais makaronais
(1)
Makaronai su vištiena, kumpiu ir grietinėle
(3)