Makaronai su jūros gėrybėmis ir pievagrybiais

2020-03-10 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Makaronai su jūros gėrybėmis ir pievagrybiais
Negaliu patikėti, kad seniau labai retai valgydavau jūros gėrybes (išskyrus krevetes), dabar gal net gailiuosi, kad seniau nesimokiau gaminti patiekalų, įtraukiant daugiau jūros gėrybių. Na, bet dar ne vėlu ir dabar bandau atsigriebti. Šį kartą nuostabūs makaronai su jūros gėrybėmis, kurie mano skoniui tiesiog tobuli.

Ingredientai

    • makaronai "Fettuccine": 200 gramų
    • jūros gėrybių mišinys: 200 gramų
    • pievagrybiai: 100 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • druska: pagal skonį
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • čili dribsniai: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia makaronus sudėkite į pasūdytą, verdantį vandenį ir virkite iki "al dante".
  2. 2. Per tą laiką česnaką nulupkite ir pasmulkinkite.
  3. 3. Pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
  4. supjaustyti pievagrybiai riekelėmis
  5. 4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  6. ištirpintas sviestas keptuvėje
  7. 5. Ištirpiname svieste pakepinkite česnaką.
  8. 6. Sudėkite pievagrybius ir pakepinkite kelias minutes.
  9. 7. Sudėkite jūros gėrybes. Pabarstykite druska, pilkite grietinėlę ir patroškinkite maždaug 5 minutes.
  10. 8. Sudėkite virtus makaronus. Išmaišykite. Pabarstykite čili dribsniais, patiekite ir skanaukite!
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau makaronų su jūros gėrybėmis receptų rasite: Makaronų su jūros gėrybėmis receptai.