1. Suberkite 2 kuskuso puodelius į didelį indą. Ant viršaus užpilkite 2 puodelius vištienos sultinio ir palikite pastovėti keletui minučių arba kol visas skystis susigers.
2. Įmaišykite vištieną, 1/3 puodelio pusiau sausų pomidorų puselių, 1/2 puodelio juodųjų alyvuogių, 100g fetos ir 1/4 puodelio kepintų migdolų.
3. Paskirstykite kuskuso mišinį lėkštėse ir patiekite su salotų lapais. Apšlakstykite su 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus ir šaukštu citrinos sulčių.
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos salotų receptų rasite: Vištienos salotos.
Atsiliepimai
Mėta
Nepakartojamo skonio. Šeimos vyrai, nelabai mėgstantys salotų, ir tie valgė pasigardžiuodami. Per mažai pagaminau, kadangi visiems pritrūko. Visi norėjo dar. Na, ir žinoma, vištiena buvo kepinta ne ant grotelių, o orkaitėje. Labai patiko! Dėkojame už puikaus recepto pasidalinimą!
Atsakyti
Atsiliepimai
Mėta
Atsakyti