Nedaug virtuvinių įrenginių (o tuo labiau šiuolaikinių) turi vos vieną panaudojimo sritį. Šį kartą mes papasakosime apie pirmo būtinumo daiktą virtuvėje - daržovių (bulvių) skustuką. Iš pavadinimo visiems aišku, kad tai prietaisas skirtas žievei pašalinti nuo vaisių bei daržovių. Ypatingai pagaminta įrenginio konstrukcija su aštria geležte leidžia labai ekonomiškai pašalinti viršutinį sluoksnį, juo dirbti patogiau bei greičiau, nei mums įprastu peiliu.
Daržovių skustukai dažniausiai būna įvairių modifikacijų, bet visų populiariausias modelis yra Y raidės formos, išrastas dar 1947 metais. Pasirodo, visiems įprastas daiktas saugo galybę paslapčių. Greičiau sužinokite pačias įdomiausias - kaip naudoti daržovių (bulvių) skustuką.
Atsakinėjama į Komentarą