Skani marinuota kapota silkė kitaip - Silkės kapotis

2020-05-20 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Skani marinuota kapota silkė kitaip - Silkės kapotis
Gaminant šį patiekalą nuostabiai tinka marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas gaunasi KAŽKAS tokio, itin skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi dar. Gaminsiu jau artimiausiomis dienomis vėl! :)

Ingredientai

    • marinuota silkė: 180 gramų
    • balto arba raudono svogūno: gabaliuko
    • majonezas: 1-2 valgomųjų šaukštų
    • šviežiai pjaustyti krapai: žiupsnelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia silkę ir svogūną sukapojame, sudedame į dubenį, suberiame krapus, dedame majonezą, pagardiname žiupsneliu druskos ir maltais juodaisiais pipirais.
  2. 2. Viską gerai išmaišome.
  3. 3. Dedame į šaldytuvą, kad atvėstų.
  4. 4. Kapotinį suformuokite kulinario žiedo pagalba ir patiekite su be lukšto virtu kiaušiniu ir svieste apkeptomis bulvėmis su lupena. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.