1. Iš pradžių vandenį sumaišome su druska, kad ji ištirptų. Tada įmaišome miltus, kiaušinį bei vieną šaukštą sviesto. Minkome tešlą maždaug 10 minučių bei dedame į dubenį ir į šaldytuvą pusvalandžiui.
2. Tuomet likusį sviestą padedame tarp maistinės plėvelės bei iškočiojame apie 15x15 centimetrų kvadratą, kad gautųsi maždaug vieno centimetro storio tešla. Dedame su visa maistine plėvele į šaldytuvą.
3. Po to išėmusios tešlą, ją įpjauname įstrižai peiliu. Iškočiojame taip, kad būtų panaši į keturlapį dobilą stačiakampį. Dedame ant jo sviestą. Uždengiame jį kaip voką vis pabarstydamos miltais (žiūrėkite nuotrauką pateiktą žemiau ir viskas taps daug aiškiau).
4. Padaužome per tešlą. Iškočiojame maždaug du, tris kartus didesnį stačiakampį bei lenkiame dvigubu lenkimu - vieną pusę užlenkiame iki vidurio, taip pat ir kitą. Vėl sulenkiame per pusę. Dedame į maistinę plėvelę maždaug 30 minučių.
5. Po to išėmusios vėl kočiojame, kol pasidarome kokio centimetro storio lakštą. Vėl lenkiame, kaip prieš tai. Ir taip kokius keturis-penkis kartus (aš pati lanksčiau net 6-7 kartus).
6. Orkaitę įkaitiname iki 220 laipsnių temperatūros. Iš tešlos iškočiojame didelį stačiakampį, maždaug 7-8 milimetrų. Supjaustome norimo dydžio, formos sausainėlius. Aptepame kiaušinio trynių, bet netepame kraštų! Apibarstome ganėtinai gausiai cukraus bei cinamono mišiniu. Kepame maždaug 15 minučių. Palaukiame kol atvės. Skanaujame!