1. Pirmiausiai sumaišome visas padažo sudedamąsias dalis ir, kol bus ruošiamos salotos, atidedame į šalį.
2. Tuomet kiaušinius kietai išverdame, nulupame bei supjaustome ketvirčiais. Susmulkiname salotas*, dedame į lėkštes. Ant salotų išdėliojame per pusę perpjautus vyšninius pomidorus**, per pusę perpjautus nedidelius marinuotus agurkėlius, į keturias dalis perpjautus kiaušinius. Ant krūvelės viršaus sudedame konservuotą tuną, salotas pabarstome šviežiai maltais pipirais bei užpilame padažu.**
3. * tiks ir kitos jūsų mėgstamų salotų rūšys;
** puikiai tinka ir paprasti skiltelėmis supjaustyti pomidorai;
** norėdami paruošti liesesnį padažą, majonezą ir grietinę keiskite alyvuogių aliejumi ir citrina.