1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Dvi kepimo skardas išklojame su kepimo popieriumi.
2. Tuomet persijojame kartu miltus, kakavą, kepimo sodą, maltas aitriąsias paprikas bei cinamoną. Įmaišome susmulkintą šokoladą.
3. Tada vidutiniame dubenyje sumaišome kartu kiaušinį, abiejų rūšių cukrų bei vanilės ekstraktą. Įmaišome lydytą sviestą iki vienalytės masės. Supilame į miltų mišinį bei atsargiai išmaišome (nepermaišome). Tešlą paliekame šaldytuve maždaug 20 minučių.
4. Po to šaukštu imame tešlos, tarp delnų suformuojame kamuoliuką bei dedame ant kepimo popieriaus palikdamos maždaug 4 centimetrų tarpus.
5. Kepame maždaug 10–15 minučių, kol sausainių viršus pradės trūkinėti, vidurys bus dar truputį minkštas. Perkeliame ant grotelių bei visiškai atvėsiname. Skanaujame!