Pastaruoju metu daugelis internete džiūgauja dėl šių šokoladinių (desertinių) vazonėlių. Daugelis jau spėjo jų prisigaminti, o aš dabar prisiruošiau, bet labai gerai žinojau, kad gaminsiu. O dabar pagaminusi galiu pasakyti, kad gaminsiu tik dar ne vieną kartą. Vazonėliai savo išvaizda tikrai įspūdingi, o svarbiausia, kad visiems kas ragavo, itin tiko ir patiko.
Aš gamindama naudojau 200 mililitrų stiklinaites. Jų man prireikė 6.
Įdarą galima reguliuoti ir pasigaminti pagal savo norus ir skonį, su plakta grietinėle ir/ar maskarpone. Aš šį kartą pasirinkau mažiau riebų kremo įdarą.
Į šokoladinius vazonėlius dar galima įdėti ir sausainių trupinių arba biskvito, šitaip prireiks mažiau kreminio varškės įdaro.