Patirtis. Šis šokoladinis pyragas mane labai sužavėjo savo vaizdu. Taip, būtent tie maži kokosiniai varškės kamuoliukai! Pasirodė itin simpatiškas pyragas, o ir derinys labai man priimtinas ir skanus. Aš pati labai mėgstu šokoladą, varškinius pyragus, o ir kokosų tikrai neatsisakau.
Pyragas tikrai nenuvylė. Buvo labai gardu. Bet va šokoladinis padažas man ne iki galo pavyko. Tiesa, aš visus produktus iš karto užkaitinau neperskaičiusi originalaus recepto iki galo. Buvo rašoma, kad šokoladą reikia įdėti vėliau. Nežinau, ar tai tikrai pakeistų situaciją ir tas padažas sutirštėtų.
Originaliame recepte buvo rašoma, kad padažas turėtų būti tirštas ir užpilamas ant pyrago viršaus. Deja, man asmeniškai jis nesutirštėjo visiškai, buvo gan skystas, tad nepyliau ant viso pyrago, o tik pagardinimui ant valgomo gabaliuko. Jis priduoda šiek tiek drėgnumo pyragui. Bet vėliau, po pirmųjų ragavimų mes su šeima suvalgėm pyragą ir visai be padažo.
Skonis. Nuostabus šokolado, kokosų ir varškės derinys. Itin skanus, ne per saldus, pats tas. Varškė priduoda savotiškos švelnios rūgštelės.
Ką daryčiau kitaip kitą kartą? Tikriausiai nebedaryčiau šokoladinio padažo, man pyragas ir taip labai skanus.
Audra
Atsakyti