1. Pradžioje orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Tada 32×22 centimetrų kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi.
2. Išlydome sviestą, leidžiame truputį pravėsti. Dubenyje sumaišome miltus, kakavą, druską bei kepimo miltelius. Dideliame dubenyje sumaišome sviestą bei abiejų rūšių cukrų. Po vieną įmušame kiaušinius nuolatos plakdamos, kol viskas gerai susimaišys.
3. Tuomet "Nutellą" pašildome mikrobangų krosnelėje maždaug 20–30 sekundžių. Į tešlą įmaišome "Nutellą" bei šokolado gabalėlius. Supilame tešlą į kepimo formą bei kepame maždaug 30–35 minutes (tikriname mediniu pagaliuku – jis turi aplipti keliais trupiniais).
4. Prieš patiekdamos visiškai atvėsiname. Skanaujame!