1. Iš pradžių ištirpiname sviestą su cukrumi. Į atvėsintą sviestą supilame išplaktus kiaušinius. Kitame dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus - miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. Po truputi beriame viską į šlapią masę bei gerai maišome.
2. Tuomet pailgą (kekso) kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi, supilame pusę tešlos, ant jos išdėliojame gabaliukais sulaužytą šokoladą ir užpilame likusią tešlą.
3. Tada kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių (patikrinkite mediniu iešmeliu, ar pyragas jau yra iškepęs). Pyragą patiekite šiltą, kad viduje esantis šokoladas būtų minkštas. Lepinkitės!
4. Rekomendacija: Daugiau pyragų su šokoladu receptų rasite: Pyragai su šokoladu.