Soti sluoksniuota žuvies mišrainė su pekino kopūstais, pomidorais ir svogūnais

2024-03-20 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Soti sluoksniuota žuvies mišrainė su pekino kopūstais, pomidorais ir svogūnais
Ši soti sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė (aš naudoju rūkyta jūros lydeką, bet puikiai tinka ir kita rūkyta žuvis) su pekino kopūstais, pomidorais, mėlynaisiais svogūnais ir majonezu gaunasi labai skani ir gaivi. Nors ir retai gaminu mišraines su žuvimi, bet šitą tikrai labai mėgstu. Jei kada tik užsinoriu tokio stiliaus mišrainės, tai būtinai renkuosi gaminti pagal šį receptą. Tad labai drąsiai dalinuosi savo ir savo visos šeimos labai pamėgtu receptu, esu visiškai tikra, kad patiks ir Jums! 

Ingredientai

    • pekino kopūstai: 0,5
    • pomidorai: 2
    • mėlynieji svogūnai: 0,5
    • rūkytos jūros lydekos: 1 (arba pagal skonį)
    • majonezas: 2-3 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnio
    • džiovintų žolelių mišinys: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pekiną supjaustykite ruoželiais. Pabarstykite druska ir žolelėmis. Dėkite į salotinę.
  2. 2. Tuomet pomidorus supjaustykite kubeliais. Berkite ant pekino.
  3. 3. Tada svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Berkite į salotinę.
  4. 4. Po to jūros lydeką nukaulinkite bei pasmulkinkite. Berkite į salotinę ant viršaus.
  5. 5. Galiausiai viską užklokite mėgstamu majonezu.
  6. 6. Pabarstykite susmulkintais krapais.
  7. 7. Patiekite ir skanaukite!
Soti sluoksniuota žuvies mišrainė su pekino kopūstais, pomidorais ir svogūnais
Mišrainė su krevetėmis ir ryžiais
(1)