Sultingi naminiai čeburekai su mėsos ir mocarelos įdaru – tikra šilto komforto klasika, tinkanti tiek šeimos vakarienei, tiek jaukiems pasisėdėjimams su draugais. Lengvai iškočiota, minkšta tešla suformuoja auksinį, švelniai traškų apvalkalą, kurio viduje slepiasi aromatingas maltos mėsos, keptų svogūnų ir česnakų įdaras. Išlydytas mocarelos sūris praturtina tekstūrą ir suteikia subtilaus, kreminio skonio.
Šalia patiekiamas naminis agurkėlių padažas – puikus derinys, subalansuojantis čeburekų sodrumą. Gaivūs marinuotų agurkėlių gabalėliai, lengvas majonezo švelnumas ir žiupsnelis prieskonių puikiai papildo šį patiekalą. Tai patiekalas, kuris patiks visiems, vertinantiems tradicijas ir jaukius, savomis rankomis pagamintus skanėstus.
Redaktorės Vaidos komentaras - gardi improvizacija čeburekų gamyboje. Gardu, gana lengvai paruošiama, nudžiugins visus valgančius.
Danutė
Atsakyti