Bulvių apkepas su faršu ir pievagrybiais – tai sotus ir gardus patiekalas, tikras komforto maistas, kuriame derinami sluoksniuoti bulvių tarkiai, sultinga maltos mėsos masė ir aromatingi pievagrybiai. Bulvės, įgėrusios prieskoniais pagardintą faršą, tampa minkštos ir kreminės apačioje, o pievagrybiai prideda subtilaus žemiško skonio ir tekstūros. Viršutinis bulvių sluoksnis kepant apskrunda ir įgauna traškią auksinę plutelę, kuri puikiai dera su sultingu įdaru. Šis patiekalas idealiai tinka jaukiems šeimos pietums ar vakarienei, o kiekvienas kąsnis sukuria malonią šilumą ir sotumo jausmą.
Redakcijos komentaras - apkepas idealiai dera su gaiviomis daržovių salotomis arba švelniu grietinės padažu.
Nurodyti ingredientų kiekiai yra skirti 24-26 centimetrų skersmens formai.
Daugiau idėjų ką pagaminti iš maltos mėso galite
rasti čia.
Samanta
Atsakyti
Mari
Zita Leonavičienė
Atsakyti
Kristina
Atsakyti
Mari
Atsakyti
As
Atsakyti
As
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Vijoleta