Bulvių suktinukai su mėsa – tai gardus ir sotus patiekalas, kuris sujungia švelnias virtas bulves su skaniu mėsos įdaru. Faršas sumaišomas su grietine ar kefyru ir prieskoniais, suteikiant įdarui skanų ir sultingą skonį. Bulvės apgaubia mėsos įdarą, formuojant suktinukus, kurie kepami du kartus - apskrudinami keptuvėje, o tuomet perkeliami į orkaitę, kad įdaras turėtų galimybę pilnai iškepti. Bulvių suktinukai su mėsa yra lengvai traškūs išorėje ir minkšti viduje, su puikiu skonio deriniu, kur bulvių švelnumas puikiai dera su mėsos intensyvumu. Šie suktinukai puikus pagrindinis patiekalas, patiekiamas su šviežiomis salotomis, grietine arba mėgstamu padažu.
Redakcijos komentaras - šio patiekalo gamybos išmokė močiutė ir dažnai šitaip gaminu. Ingredientų visiškai nedaug ir jie patys paprasčiausi, tačiau tarpusavyje sukuria vieną bendrą fantastišką skonį.
Inga Naujokaitiene
Atsakyti
Angelė
Atsakyti
Olga
Atsakyti
Nijole
Maryte
Atsakyti
Birutė
Alicija
Atsakyti
Rita
Julia
Rita
Vaiva Valančiūtė
Atsakyti
Nijole
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Regina
Atsakyti
Regina Valanceviciene
Atsakyti
Marina
Atsakyti
Marina
Atsakyti
Elena Naudinskienė
Atsakyti
Ramunele
Atsakyti
Zofija
Atsakyti
RIMANTA NIUKLIENĖ
Atsakyti
Julia
Atsakyti
RitA
Roma
Albina
Vitalija
Julita Čeponytė
Laima
diroma
Rasa
Irena Striogiene
Atsakyti
Irena
Paulina Abraitiene
Atsakyti
Birutė Mozuraitytė-Bulzgienė
Atsakyti
Grupės narys
Nijolé Susinskienè
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
Laimutė Januškienė
Atsakyti
Virginija Baltariene
Atsakyti
Gintas Umbrasas
Atsakyti
Regina Pupšiene
Nešeimininkė
Vida
Ramunele
Regina Pupšiene
Atsakyti
Laima Serepkiene
Atsakyti
Laimutė Paltanavičiene
Atsakyti
Laimutė Januškienė
Atsakyti
Jolanta Cesnauskiene
Atsakyti
goda
Atsakyti
Angelija
Atsakyti
Nyctereutes
Atsakyti
Rūta
Atsakyti