Aš labai mėgstu lietuvišką virtuvę, nors dažnai pasirenku gaminti patiekalus, kurie jai nepriklauso. Bet pas mus šeimoje yra tradicija, kad bent kartą per dvi savaites būtinai gaminame kažką iš mūsų nacionalinės virtuvės. Dažnai tai būna mums visiems įprasti
cepelinai, bet kartais stengiuosi pagaminti ir žemaičių blynus, kuriuos taip mėgsta mano vyras.
Kaip Jūs mėgstate gaminti žemaičių blynus? Kokį įdarą dažniausiai pasirenkate? Aš mėgstu gaminti su kiauliena, jie man pavyksta patys skaniausi (šiandien šį variantą ir pateiksiu). Bet paįvairinimui kartais pasirenku ir
žemaičių blynus su vištiena arba
žemaičių blynus su grybais. Retais atvejais pasigamintu ir
vegetariškus žemaičių blynus su varške, bet juos nelabai mėgsta mano vyras, tai juos gaminu rečiau. Taigi, grįžtam prie nuostabaus recepto su mėsa ir einam gaminti.
Toma
Atsakyti
Irena
Agnė
Atsakyti
Receptų mylėtoja
Atsakyti
Lina Kazlauskaitė
Atsakyti
Indrė Žalnieriūte
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Gitana
Atsakyti
aldona varga
Atsakyti