1. Iš pradži sutarkuokite agurotį stambia trintuve, nuo gautos masės nupilkite susidariusį skystį.
2. Tuomet į vištienos faršą (geriau malti pačioms, skonis daug geresnis, nei pirktinio vištienos faršo) suberkite prieskonius ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite.
3. Tada imkite į delną faršo, dar kartą nuspauskite susidariusį skystį ir formuokite norymo dydžio maltinukus.
4. Paskui vištienos maltinukus iš abiejų pusių kepkite įkaitintoje keptuvėje po maždaug 5 minutes.
5. Po to įpylusios šiek tiek vandens troškinkite uždengusios dangčiu (maždaug 10 minučių).
6. Galiausiai patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite. Man prie šių maltinukų užteko tiesiog šviežių daržovių salotų.
7. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu ir video pagal kurį gaminau. Video rusų kalba.
8. Rekomendacija: Daugiau vištienos maltinukų receptų rasite: Vištienos maltinukai.