Sūrio bandelės

Ingredientai

    • 1/3 stiklinės kvietinių miltų,
    • 1/2 stiklinės vandens,
    • 3 šaukšteliai krakmolo,
    • 2 kiaušiniai,
    • šaukštas ir dar šaukštelis sviesto,
    • 100 g tarkuoto kieto sūrio,
    • po žiupsnelį druskos, maltų raudonųjų pipirų.
    Įdarui:
    • 200 g tarkuoto fermentinio sūrio,
    • 150 g majonezo,
    • 100 g smulkinto rūkyto kumpio,
    • 2 šaukštai kedrų riešutų branduolių,
    • žiupsnelis aitriųjų pipirų miltelių,
    • šaukštas smulkintų petražolių,
    • po 3 šaukštus smulkintų saldžiųjų paprikų ir šviežių žalumynų.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į pasūdytą verdantį vandenį įdėkite šaukštą sviesto, suberkite miltus su krakmolu, po to dar pavirkite apie 2 min. Į pravėsusią masę įmuškite kiaušinį, suberkite sūrį, pagardinkite pipirais ir plakite, kol pasidarys tąsi. Sudėliokite nedidelius tešlos gumulėlius ant sviestu išteptos kepimo skardos ir kepkite 10 min iki 210 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje, po to 10 min. - vėsiau.
  2. 2. Įdaras: sumaišykite sūrį, majonezą, kumpį, žalumynus, riešutus ir pagardinkite aitriosiomis paprikomis. Ataušusias bandeles įpjaukite ir prikimškite įdaro. Papuoškite stambiais saldžiųjų paprikų griežinėliais ir šviežiais žalumynais.

Atsiliepimai

Skanutėlės bandelės su lašinukais
(25)
Mini bandelės su feta
(1)
Legendinės cinamoninės bandelės su kreminio sūrio glajumi
(7)