dribsniai: 125 mililitrų (avižiniai, 4 ar 5 grūdų ar panašiai)
vanduo: 250 mililitrų
medus: 1 valgomojo šaukšto
cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
druska: 0,25 arbatinio šaukštelio
razinos, uogos, riešutai (arba panašiai)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių puode užvirkite vandenį, įberkite druskos bei cinamono. Tada berkite dribsnius bei virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies tiek laiko, kiek parašyta ant pakuotės arba kol košė sutirštės. Tuomet išjunkite ugnį, berkite razinas, dėkite medų bei gerai išmaišykite. Uždenkite puodą bei palikite keletui minučių.
2. Po to košę dėkite į lėkštes, ant viršaus berkite uogas, kapotus riešutus ir taip toliau. Skanaukite!